DeanIsNotDead

Profile posts Latest activity Postings About Post areas

  • öszintén szólva nekem a smiths korszak beli és a solo karrierje során az introducing morrissey-vel bezárólag készült koncertfelvételek (amikböl hál' Istennek rengeteg megvan, ritkaságokkal megspékelve) nagyobb élményt nyújtanak, mint ez az éra.

    úgy zeneileg, mint az egész dinamikáját tekintve engem nem lehet meggyözni róla, hogy ezek a produkciók megközelítik a régieket. ö is öregszik, ez tény, amit elfogadok, de egész öszintén nem jön be túlzottan. lesz még lehetöség úgyis.
    Könnyebben megtaláltam volna az üzidet, ha az én profilomra válaszolsz, nem a sajátodra. :p Nem tudom fejből a weboldal címét, de a turnéfórumon a Bécsről szóló threadre felírtam a pontos linket. Sok sikert!
    ha az elméleted helyes, akkor csak öszinte részvétemet tudom nyilvánítani neki a fantáziadeficitje miatt, amiben a nickname-böl következtetve szenved ;)
    :lbf: Kezdek becsavarodni, egyre több emberről hiszem azt a fórumon, hogy magyar! Mit szólsz ahhoz a felhasználónévhez, hogy Zolushka??? Zoli?
    Megígértem, úgyhogy íme! (A moderátorok pedig törhetik a fejüket, hogy vajon a világ elpusztítására szólítalak-e fel ebben az üzenetben...)

  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Back
Top Bottom